Email:osttour@osttour.sk Telefon:+421 415 626 320 Mobil:+421 903 822 122
Email: osttour@osttour.sk
Telefon: +421 415 626 320
Mobil: +421 903 822 122

Naturistické Stredisko Ada Bojana

Bojana L Bojana L Bojana L Bojana L Bojana A Bojana A Bojana A Bojana A Bojana A Bojana A Ulcinj Ulcinj Ulcinj
Destinácia: Čierna Hora, Ulcinj
Kód zájazdu: 1056136
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Naturistické Stredisko Ada Bojana

TV domáce zviera chladnička,minibar diskotéka kitesurfing windsurfing, surf jazda na koni masáž futbal volejbal stolný tenis tenis parkovisko vodné športy na pláži internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 15 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m
Na ostrove ADA prístupnom mostom sa nachádza Ada Bojana, jedno z najznámejších naturistických centier v Európe. Samotný ostrov sa rozkladá na celkovej ploche 600 hektárov a jeho rozlohu ovplyvňuje stav rieky Bojany, ktorá sa tu vlieva z oboch strán ostrova do mora. Pozdĺž rieky Bojany stoja rybárske domy a atraktívne reštaurácie s ponukou práve pripravených čerstvých rýb. 50 m od izieb je hotelová 2,8 km dlhá piesková pláž, ktorá sa tiahne až k albánskej hranici. Do Ulcinja je 15 km.

VYBAVENIE :
recepcia so zmenárňou a trezorom, Wi-Fi na recepcii, reštaurácia Maestral pre milovníkov stredomorskej kuchyne, reštaurácia Barban pri ústí rieky do mora v objatí tŕstia, bambusu a paliem, v noci osvetlený stovkami sviečok, aperitív bar, kaviareň a galérie.

UBYTOVANIE:
BOJANA LUX:
priestranné bungalovy v tvare šesťuholníka pre 2-3 osoby (francúzska posteľ a prístelka), ideálne pre rodiny, klimatizácia, TV-SAT, telefón, chladnička, kúpeľňa, terasa s výhľadom na more.

BOJANA typ A:
zrekonštruované 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky sú vybavené novým nábytkom, klimatizáciou, TV, chladničkou, kúpeľňou, terasou.

BOJANA typ B:
jednoduché poschodové drevené bungalovy. Na prízemí je kúpeľňa, na poschodí spálňa s francúzskym lôžkom, TV-SAT, telefón, chladnička, klimatizácia. Každý bungalov má malú verandu s výhľadom na more.

STRAVOVANIE:
polpenzia alebo plná penzia v reštaurácii s terasou, raňajky a večere formou švédskych stolov, obedy podľa výberu. V komplexe je niekoľko reštaurácií, v centrálnej je vstup povolený len v oblečení, v ostrovnej je možný vstup aj bez oblečenia.

ŠPORT A ZÁBAVA:
tenis, malé futbalové ihrisko, stolný tenis, volejbal na pláži, jazda na koni, surfovanie, plachtenie, windsurfing, kitesurfing, škola extrémnych športov, masáže, diskotéka.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »