Email:osttour@osttour.sk Telefon:+421 415 626 320 Mobil:+421 903 822 122
Email: osttour@osttour.sk
Telefon: +421 415 626 320
Mobil: +421 903 822 122

Hotel Vritomartis FKK

Destinácia: Grécko, Kréta, Hora Sfakion
Kód zájazdu: 1056217
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Vritomartis

TV chladnička,minibar aqua aerobic, gym minigolf vodné bicykle biliard masáž volejbal stolný tenis tenis štrková pláž animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 3 km
Vzdialenosť od pláže: 800 m

 

Komplex ponúka ubytovanie v hlavnej hotelovej budove a v bungalovoch, areál je rozmiestnený terasovito v teréne s peknou parkovou úpravou, hostia majú k dispozícii bazén

25 x12,5 m, detský bazénik, ležadlá a slnečníky pri bazéne sú v cene.

 

Všetky izby v hlavnej budove a v bungalovoch  majú klimatizáciu, telefón, malú chladničku, sejf, TV-SAT, prístup na internet, kúpeľňu so sušičom na vlasy, balkón s výhľadom na hory alebo na morskú stranu. Pre rodiny sú k dispozícii izby s prístelkami pre deti.


Izby

dvojlôžková izba, výhľad hory - ubytovanie pre 2 osoby, kúpeľňa so sprchou, balkónom, výhľadom na hory.

dvojlôžková izba, morská strana - ubytovanie pre 2 osoby, kúpeľňa so sprchou, balkónom, orientovaná na more.

dvojlôžková izba, výhľad na more - ubytovanie pre 2 osoby, kúpeľňa so sprchou, balkónom, s priamym výhľadom na more.

rodinná suita - dve izby pre 3-5 osôb, kúpeľňa so sprchou, jedna manželská posteľ, 2 samostatné postele a rozkladací gauč, výhľad na more.

dvojlôžkový bungalov, morská strana - dve samostatné postele alebo manželská posteľ v prízemí a priestor na spanie pre ďalšie 1-2 osoby, kúpeľňa so sprchou.

dvojlôžkový bungalov, výhľad na more - dve samostatné postele alebo manželská posteľ v prízemí a priestor na spanie pre 1 osobu, kúpeľňa so sprchou.

 

V hoteli je reštaurácia s terasou, kde sa podávajú raňajky a večere formou bufetu, televízna miestnosť, obchod.  K dispozícii sú športoviská - mingolf, tenisový kurt, volejbalové ihrisko, niekoľkokrát týždenne aquagymnastika, biliard, záhradné šachy, v sezóne sa organizujú animačné programy pre deti aj dospelých, folklórne večery, výlety do okolia.

V okolí a na hotelovej pláži sú možnosti vodných športov a atrakcií za poplatok.

 

Hotelová naturistická pláž Filaki je vzdialená 800 m od hotela, pláž je štrková so skalnými platňami, hotel poskytuje kyvadlovú prepravu na pláž minibusom, peši je dostupná za 15 min.

Na pláži sú ležadlá a slnečníky za poplatok, plážový bar s terasou, sprchy a toalety. V okolí sú ďalšie prírodné pláže v malých štrkových zátokách medzi skalnatými útesmi, ktoré využívajú naturisti, oficiálne však nemajú status naturistických pláží.

 


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »