Email:osttour@osttour.sk Telefon:+421 415 626 320 Mobil:+421 903 822 122
Email: osttour@osttour.sk
Telefon: +421 415 626 320
Mobil: +421 903 822 122

Škola v prírode Antonstál

facebook
Destinácia: Slovensko, Trenčiansky kraj, Nemšová
Kód zájazdu: 1060763
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Detské zájazdy, tábory
Školský zájazd
Školský zájazd

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

gril, ohnisko
Úvod:
V horách za mestečkom Nemšová, len 17km od krajského mesta Trenčín sa rozprestiera poľovnícky kaštieľ Antonstál. Keď sa nadýchnete čerstvého vzduchu a vychutnáte si nádhernú prírodu okolitých lesov, celkom určite podľahnete čaru tohto magického prostredia. Atmosféra dokreslená výučbou lesníckej pedagogiky Vás prevedie neopakovateľnou školou v prírode. Ak privriete oči a predstavíte si ideálnu školu v prírode, tak sa Vám zjaví kaštieľ Antonstál!

Už v základnej cene je 2-dňový program lesníckej pedagogiky v rozsahu 5 hodín denne.  

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
Do školy v prírode a z nej späť domov Vás spoľahlivo odvezieme modernými autobusmi. S cenou, kvalitou dopravy a prístupom pána šoféra budete spokojní. Vyžiadajte si od nás kalkuláciu!

CK odporúča:
Slniečko plus: 
Našou špecialitou je obľúbený bonusový balíček Slniečko plus. Za príplatok len 17€/žiak získate odmenu 100€ na 10 platiacich detí a autobusovú dopravu na miesto podľa vlastného výberu v cene max. 7€/žiak (prípadné vstupné už nie je zahrnuté v cene).     

Poistenie:
Pre Váš maximálny komfort a pokoj v ŠvP Vám zabezpečíme komplexné cestovné poistenie ECP (poistenie storna, úrazové poistenie, poistenie prerušenia cesty, poistenie zodpovednosti za škodu) za cenu 3,60€/žiak/pobyt.  

Zdravotník:
My Vám ho zabezpečíme vrátane prenájmu lekárničky za 590€ na 5-dňový pobyt alebo 690€ na 6-dňový pobyt.
(Služby zdravotníka je možné objednať najneskôr 40 dní pred nástupom do ŠvP.) 


V cene švp:
V základnej cene ŠvP je zahrnuté ubytovanie, strava 5x denne, 2 dni program lesníckej pedagogiky v rozsahu 5 hodín denne, pitný režim, 1 dospelý zdarma na 10 detí, darček pre každého účastníka ŠvP a DPH.

Prvá strava obed, posledná strava raňajky s desiatou


Zľavy:

Zľava za skorý nákup:
Neváhajte s rezerváciou ŠvP! Nepremeškáte šancu získať Váš ideálny termín a miesto ŠvP. A k tomu získate automaticky Zľavu za skorý nákup vo výške 20€/žiak. POZOR! Platí pre rezervácie jarných ŠvP s podpisom zmluvy do termínu 31.10.2023.


Zľava za vernosť:
Ak nestihnete do 31.10.2023 využiť zľavu za skorý nákup a Vaša škola využila služby našej CK v rokoch 2020 až 2023, získate od nás zľavu 10€/žiak.


Turnusy:
Naše turnusy ŠvP sú štandardne 6 alebo 5-dňové. Slniečko na základe skúseností doporučuje začať ŠvP už v nedeľu! Ak máte záujem o ešte dlhšiu ŠvP, dajte nám vedieť, vybavíme!

Možnosti výletov:
Gazdovstvo Uhliská - 9km

Trenčianske Teplice - 15km
Trenčín - 20km 
 

Krátky úvod:
Náš tip! Ak privriete oči a predstavíte si ideálnu školu v prírode, tak sa Vám zjaví kaštieľ Antonstál! Neváhajte a presvedčte sa osobne :-)

Kaštieľ Antonstál

gril, ohnisko
Poloha:
Účelové zariadenie lesnej pedagogiky a rekreácie Antonstál je situované v tichom prostredí prírody Bielych Karpát, neďaleko hraníc s Českou republikou, 12km od mesta Nemšová. Do jeho blízkosti sa dopravíte po diaľnici D1 a z mesta Nemšová údolnou horskou cestou. Keď sa nadýchnete čerstvého vzduchu a vychutnáte si nádhernú prírodu okolitých lesov, celkom určite podľahnete čaru tohto magického prostredia.

 

Ubytovanie:
Veľmi pekné 2, 3, 4-lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením.
Kapacita cca 50 lôžok.

Vybavenie strediska:
Jedáleň, bar, spoločenská miestnosť, trávnaté plochy, ohnisko, ...

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »