Email:osttour@osttour.sk Telefon:+421 415 626 320 Mobil:+421 903 822 122
Email: osttour@osttour.sk
Telefon: +421 415 626 320
Mobil: +421 903 822 122

Vianočný Tallin a Helsinky

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1206633
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Advent

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

5 – dňový adventný poznávací zájazd  
Na Radničnom námestí hlavného mesta Estónska na Vás čaká počas Vianoc nielen mnoho kúzelných ligotavých stánkov s remeselnými výrobkami a vianočnými jedlami, ale aj ohrady so zvieratami, kolotoče či dokonca rozprávkový vianočný vláčik.

PROGRAM
1.deň:   
Odchod z Prešova v popoludňajších hodinách. Nočný transfer v autobuse.

2.deň:   
Príchod do Tallina, Ubytovanie. Prehliadka mesta. Vstup do historického centra Bránou Viru. Prehliadka mestského opevnenia, Starého trhoviska, Radničného námestia. Spoločne navštívime vianočné trhy, kde nechýbajú dobroty, najmä pečené zemiaky, kyslá kapusta, klobásy, likéry, rôzne kvalitné remeselné výrobky, koláče a praktické doplnky na zimu. Deti si môžu užiť jazdu na kolotočoch a pre tie najšikovnejšie, ktoré zvládnu básničky a veršovačky najlepšie, má Santa Claus vo svojom čarovnom domčeku pripravené rôzne  sladkosti. Nocľah.

3.deň:   
Raňajky. Individuálne voľno s možnosťou návštevy Helsínk. Pravá fínska zima dotvára trhom neopakovateľnú atmosféru. Ak by ste ju však nezvládali, zohriať sa môžete v neďalekom kostole alebo Katedrále evanjelickej cirkvi. Čaká Vás prehliadka hlavného mesto Fínska, ktoré pulzuje kozmopolitným životným štýlom v harmónii s prírodou. Jeho „farebnú“ históriu je vidieť na každom kroku. Pozriete si historické centrum mesta: Uspenská katedrála - chrám ortodoxných Rusov žijúcich vo Fínsku, Luteránsky Dóm, Parlament, Hala Finlandia, ktorá je majstrovským dielom Alvara Alta. Helsinský vianočný trh sa otvára priamo v centre mesta v týždňoch pred Vianocami. Trh pozostáva z viac ako 120 stánkov s remeselnými výrobkami, lampiónmi, vianočnými ozdobami, jedlom a teplými nápojmi a je skvelým a príjemným miestom na nakupovanie darčekov.  Návrat na ubytovanie v Talline. Nocľah.

4.deň:   
Po raňajkách odchod na Slovensko. Nočný transfer v autobuse.

5.deň:   
Príchod na Slovensko v ranných hodinách.

Cena obsahuje:
doprava autobusom
2x ubytovanie s raňajkami
služby sprievodcu CK

Cena neobsahuje: 
vstupy do pamiatok a múzeí
komplexné cestovné poistenie 2,50€ /osoba /deň
trajekt cca 35€ /osoba Tallin – Helsinky – Tallin

CK si v prípade nutnosti vyhradzuje právo zmeny trasy a poradia programu pri zachovaní obsahu zájazdu, prípadne presun iným dopravným prostriedkom počas prehliadky miest. Pre realizáciu zájazdu pri zachovaní ceny zájazdu je nevyhnutných najmenej 28 účastníkov.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok