Email:osttour@osttour.sk Telefon:+421 415 626 320 Mobil:+421 903 822 122
Email: osttour@osttour.sk
Telefon: +421 415 626 320
Mobil: +421 903 822 122

Siena Premium Retreat

Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat Hotel Siena Premium Retreat
Destinácia: Bulharsko, Lozenec
Kód zájazdu: 1312126
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Len pre dospelých
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Siena Premium Retreat

TV chladnička,minibar jacuzzi, vírivka konferenčná miestnosť masáž sauna wellness, spa bazén vnútorný parkovisko detské ihrisko detské animácie detský kútik detský bazén plážový servis trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od letiska: 70 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Úvod:
Hotel Siena Premium Retreat je 5-hviezdičkový luxusný hotel otvorený v roku 2020 nachádzajúci sa len 100 metrov od nádhernej piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom do mora. Doprajte si skutočne luxusný zážitok. Otvorte všetky svoje zmysly pre úplný relax v elegantnej atmosfére a užite si prvotriedny zákaznícky servis. Vďaka svojim inšpirujúcim východom a romantickým západom slnka, tichým uličkám a skvelým reštauráciám je Lozenec výbornou destináciou pre rodinnú, ale aj romantickú dovolenku.

Vybavenie:
Hosťom je k dispozícii 24-hodinová recepcia, bezplatné Wi-Fi v spoločných priestoroch aj v izbách, hlavná reštaurácia, a la carte reštaurácia, lobby bar, bar pri bazéne, vonkajšie aj vnútorné zóny pre deti, animácie, vonkajší bazén. V luxusnom SPA centre rezortu Siena Premium Retreat nájdete saunu, parný kúpeľ, vírivku, môžete si tu tiež objednať masáže. K dispozícii je podzemné parkovisko. Ležadlá a slnečníky na pláži za poplatok. Trezor je k dispozícii za poplatok.

Ubytovanie:
Hotel Siena Premium Retreat svojim návštevníkom ponúka elegantný interiér a pohodlie. K dispozícii sú okrem dvojlôžkových izieb aj izby s možnosťou prístelky. Izby s výhľadom na bazén sú určené iba pre dospelé osoby. Všetky izby v hoteli Siena Premium Retreat sú vybavené TV s plochou obrazovkou, telefónom, klimatizáciou, rýchlovarnou kanvicou spolu s kávovým a čajovým setom, denne dopĺňaným minibarom, WC a kúpeľňou so sušičom vlasov a vysoko rýchlostným internetom - Wi-Fi zadarmo. Každá ubytovacia jednotka má balkón.

Stravovanie:
hotel sa ponúka s RAŇAJKAMI.

Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
Hotel Siena Premium Retreat sa nachádza v blízkosti piesočnatej pláže a disponuje nie len výbornou polohou, ale aj pestrými a kvalitnými službami. Hotel je ideálnou voľbou pre najnáročnejších klientov. Tento luxusný a moderný hotel zaručene splní to, čo od letnej dovolenky plnej zážitkov očakávate. Uličky centra mestečka Lozenec sú v pešej dostupnosti.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,08 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 38,09 TRY
Americký dolar  EUR 1,12 USD

Zobraziť všetky »