Email:osttour@osttour.sk Telefon:+421 415 626 320 Mobil:+421 903 822 122
Email: osttour@osttour.sk
Telefon: +421 415 626 320
Mobil: +421 903 822 122

Dánsko z rozprávky

/uploads/galleries/7533/djurs-sommerland-8._rio_grande_rafting_djurs_sommerland_web.jpg Vychutnávame si pohľady na šíre moria. Uhádnete ktoré?
foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Dobyjeme spoločne pirátsky ostrov.
foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Deň plný zábavy bude ťahákom našej cesty. Zábava pre malých, ale aj dospelých. 
foto?: Archív — BUBO V aquaparku v našom hoteli sa poriadne vybláznime. Bývali ste už v hoteli s toboganom? 
foto?: Eva A Dánske pláže sú útočiskom domácich, chodia sem na romantické prechádzky alebo piknik na pláži.
foto? Začínať budeme v Aalborgu, štvrtom najväčšom mesta v Dánsku a zároveň jednom z najstarších obývaných Komfort na cestách, takto vyzerá hotelová izba v obľúbenej sieti Scandic.
foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BU Z Farupu si spolu s Benjamínom odnášame plno zážitkov, pridáte sa k nám aj vy?
foto?: Eva ANDREJCOVÁ Čaká nás poriadna dávka adrenalínu. Nájdete odvahu?
foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Iné ako vysmiate a šťastné deti tu nenájdete. Kopec zábavy si tu budú užívať aj tí najmenší.
foto?: Deti si to tu rýchlo obľúbia a nebudú chcieť odtiaľto odísť.
foto?: Peter DROBA — BUBO Naše prvé kroky vedú na najsevernejší cíp Dánska, pohodlne a rýchlo sa tam dostaneme vďaka šikovným Celý zábavný park máme ako na dlani. Kto bude najrýchlejší? 
foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Akonáhle sa dostaneme do aquaparku, už nás nikto nedostane z vody.
foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Náš sprievodca Peťo naučí vaše deti hrať mini-golf. 
foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Pri lovení krabov v Kattegate, sa nám podarilo vyloviť hviezdicu. No samozrejme skončila pekne späť Na našej ceste sa zavítame v centre žralokov Kattegat v Grena.
foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Návšteva rozprávkového Dánska sa nezaobíde bez všakovakých morských tvorov. Vzdelávanie vašich detí V žraločom centre je pre nás zážitkom kŕmenie tuleňov, hladkanie rají a lovenie krabov. foto?: Eva A Kto je najnebezpečnejší tvor na našej planéte; vedeli ste, že žraločie zuby majú neobmedzenú schopno Naše dobrodružstvo v Jurskom svete sa začalo asi 170 miliónov rokov dozadu, v období kedy vládli sve My sme počas našej prechádzky videli niekoľko druhov dinosaurov, majestátneho obra Diplodoka, na pas Zahráme sa aj na mladých archeológov.
foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Zootopia v Givskude vás na chvíľu prenesie na ozajstné safari, k niektorým zvieratám sa dostaneme až Odpočinok v tejto krásnej ZOO nájdeme my a aj tieto krásne gorily.
foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Slony patria k najväčším suchozemským cicavcom. foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Já tak rád trsám, trsám. Ty tak rád trsáš, trsáš.
foto?: Peter DROBA — BUBO Ak za vami beží lev, musíte iba dúfať, že chytíte druhý dych. foto?: Peter DROBA — BUBO Dánske Odense je známe ako rodisko rozprávkového Andersena. foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Farebné domy a všadeprítomné bicykle. Vitajte v Dánsku. foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Atmosféru mesta Odense dopĺňa typická dánska architektúra. foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Voda je tu výrazným živlom, ktorý dotvára charakter mesta. foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Kde nájdete najviac kociek lega na svete? Predsa v Legolande.
foto?: Archív — BUBO Rozhodne vás uchváti svet miniatúr vytvorených z lega, vďaka ktorým precestujeme celý svet. foto?: P Detský vláčik nás prevedie z rozprávky do rozprávky. Nasadnite na neho spolu s nami.
foto?: Archív — Z lega si tu môžete vyskladať celú vašu rodinku. foto?: Peter DROBA — BUBO Nájdeme tu ikonické scenérie, akými je švédsky kanál Gota, dánsky Nyhavn, holandský Amsterdam, krásn Tematické horské dráhy, okrem kráľovstva pirátov sa ocitneme aj medzi Vikingami, a nesmie chýbať ani Z legolandu, samozrejme, nikto neodíde s prázdnymi rukami, neexistuje predsa ikonickejší suvenír ako Zastavíme sa aj na kus reči s Hansom Christianom Andresenom. foto?: Peter DROBA — BUBO Zavítame aj do sveta stratenej Atlantídy. foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Niektoré miesta nám prinesú príjemné zimomriavky a z nás sa stanú polárnici. 
foto?: Archív — BUBO Pekne jeden po druhom sa ponoria do chladnej vody. 
foto?: Archív — BUBO Počas celodenného behania po Legolande určite vyhladnete. foto?: Peter DROBA — BUBO Prejdeme spoločne viacero známych mostov, medzi ne patrí aj most ponad Veľký Belt, ktorý ponúka krás Aj Kodaň vie ako svojimi pamiatkami a nádhernými námestiami prilákať ľudí. 
foto?: Archív — BUBO Skúsite sa odviezť po Kodani na tradičnom bicykli ako domáci?
foto?: Archív — BUBO V Kodani sa rozlúčime s našim bájnym rozprávkarom, Andersen s láskou hľadí na rozprávkový svet -Tivo Farebné domčeky Nyhavnu na brehu kanála patria k najpríjemnejším miestam celého mesta. 
foto?: Archí Zvečníme si spoločne tieto krásne momenty. foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Či už so zapadajúcim slnkom alebo bez neho, Nyhavn má stále svoje čaro.  Nájdete tu mnoho príjemných Deti si na chvíľu oddýchnu pri najstaršej dánskej fontáne na námestí Gammeltorv. foto?: Eva ANDREJCO V pohode pri vode. Toto je Kodaň a dánska pohodička v plnej paráde. foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Budova kodanskej opery je klenotom modernej architektúry. foto?: Eva ANDREJCOVÁ — BUBO Najznámejší symbol hlavného mesta Dánskej monarchie a náš rozprávkový záver. foto?: Eva ANDREJCOVÁ —
Destinácia: Dánsko
Kód zájazdu: 1333578
Cena od: 1 795 €
Príplatky od: 274 €
Doprava: letecká
Termín: 13.07.2024 6/5 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372497

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Zábava
Pre rodiny s deťmi
Aalborg Typ ubytovania:
Dánsko, Severné Jutsko, Aalborg
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »