Email:osttour@osttour.sk Telefon:+421 415 626 320 Mobil:+421 903 822 122
Email: osttour@osttour.sk
Telefon: +421 415 626 320
Mobil: +421 903 822 122

Dva medvede - Moskva a Petrohrad

/uploads/covery_2019/dva_medvede.jpg Farebné cibuľové vežičky chrámu Vasila Blaženého sú symbolom ruskej architektúry. foto: Martin LIPIN V Moskve sa vyznáme. foto: Tomáš HORŇÁK – BUBO Moskovské metro je miestom, ktoré Vás nielen prepraví, ale aj očarí svojimi umeleckými pokladmi. Mno Dáme si niekoľko jázd a pomaličky spoznáme najkrajšie stanice ozdobené lustrami, sochami, zastavíme Krásne miesto a pritom „len“ metro. foto: Adam Záhorský - BUBO Atmosféra ortodoxných chrámov. foto: Adam Záhorský - BUBO Na Červenom námestí. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO GUM na Červenom námestí dnes ponúka luxusné obchody aj reštaurácie. Nebudete veriť vlastným očiam. f Obrovský Chrám Krista Spasiteľa. Hoci je moderný, stal sa obeťou režimu, ktorý neváhal vraždiť vlast Ulovíme aj dokonalú vyhliadku na panorámu centrálnej Moskvy. Kremeľské vežičky tu kontrastujú s mrak Čo dobrého ochutnáme? Bliny? Pelmene? Soljanku? foto: Adam Záhorský - BUBO Ak sa povie Rusko, väčšina z nás si niečo predstaví a mnohé predstavy sa spoja práve v tradičných ma Štátne historické múzeum v Moskve. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Pohľad na Moskovskú univerzitu. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Najstaršia a najväčšia univerzita v Rusku. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Impozantný pohľad ponúka aj v noci. Typická stalinistická architektúra. O kráse sa dá polemizovať. f Boľšoj teatrprodukujúce činoherné, operné a baletné inscenácie. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Viac informá Zlepšite si ubytovací štandard a užite si luxus v Moskovskom hoteli Baltshug Kempinski. Takto vyzerá Leninovo mauzóleum. foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Červené námestie, miesto pompéznych vojenských prehliadok, na sebe nesie nielen múry a veže Kremľu, Kremeľ dodnes žije svojimi tradíciami a preto tu nesmie chýbať čestná stráž Nábrežie rieky Moskva spája niekoľko dominánt Moskvy od Kremľu až po Chrám Krista Spasiteľa. foto: a Prehodíme zopár ruských viet s miestnou babushkou? foto: Adam Záhorský - BUBO Prechádzka večernými ulicami. foto: Adam Záhorský - BUBO Moskva je vskutku impozantné mesto. foto: Adam Záhorský - BUBO Počkáme si až do tmy? foto: Adam Záhorský - BUBO Petrohrad pred búrkou.
foto: Tomáš HORŇÁK – BUBO foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO foto: Martin LIPINSKÝ – BUBO Otváranie mosta na Neve. foto: archív BUBO foto: archív BUBO Na Zimný palác v roku 1917 smeroval výstrel z Aurory, ktorý premenil dejiny. foto: archív BUBO Petrohradu s jeho monumentálnymi priestormi kraľuje Palácové námestie pomenované podľa Zimného palác Spas na krvi, katedrála preliatej krvi na brehu petrohradského kanála v kráse konkuruje Moskve. foto Katedrála preliatej krvi dostala svoje tajomné meno po tom ako na tomto mieste spáchali atentát na r Isakyjevský chrám je najväčším v Petrohrade a jeho kupola ponúka fantastický výhľad.
foto: archív BU Bohato zdobené interiéry.
foto: archív BUBO Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Aj v Petrohrade Vám ponúkame možnosť vylepšenia ubytovania. Užite si luxus v hoteli Petrohrad Corint Petrohradská Aurora alebo loď Októbrovej revolúcie. foto: Tomáš HORŇÁK – BUBO Plavba petrohradskými kanálmi patrí k príjemným zážitkom Zimný palác alebo slávna Ermitáž, kde sa ukrývajú poklady nevyčísliteľnej hodnoty Palác v Cárskom Sele nechala postaviť Katarína Atmosféru Petrodvorca nádherne dotvoria rozprávkové fontány a zlaté sochy Fantastická fontána pred palácom Petrodvorca je neustále v pohybe a voda dotvára so zlatými sochami Súčasťou Petrodvorca je aj nádherný chrám so zlatými kupolami Zlaté sochy sa kúpu vo fontánach pod honosným palácom v Petrodvorci Petrodvorec a jeho fantastické fontány pripomínajú nezabudnuteľné divadlo Sochy vo fontánach v Petrodvorci ukazujú na staroveké mýty a tak nechýba ani Perzeus s hlavou medúzy
Destinácia: Rusko
Kód zájazdu: 1333906
Cena od: 9 999 €
Príplatky od: 490 €
Doprava: letecká
Termín: 01.06.2035 6/5 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83905809

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Moskva Typ ubytovania:
Rusko, Moskovská oblasť, Moskva Strava:
Letisko:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »