Email:osttour@osttour.sk Telefon:+421 415 626 320 Mobil:+421 903 822 122
Email: osttour@osttour.sk
Telefon: +421 415 626 320
Mobil: +421 903 822 122

Patagónia, Ohňová zem + luxusná plavba

/uploads/covery zajazdov/patagonia_plavba_cover.jpg Najkrajšia príroda vytesaná ľadovcom na konci sveta s BUBO. Tento zájazd je vyrobený priamo pre náro Dá sa nájsť pre BUBO klienta luxus na konci sveta? Áno, dá. Jazdíme sem každý rok a máme dlhoročné s Toto je legendárny zájazd - cez Ohňovú zem až na Hornov mys s vylodeniami a plnou penziou v cene. Ak Koľko nám o sebe odhalí podmorský svet pri Hornom myse? foto: Matias Schwab - BUBO Náš zájazd začíname na Plaza de Armas v Santiago de Chile. Vitajte v Chile! Prvé gurmánske zážitky. Argentínske a čilské vína. Prinášame Vám z toho najlepšieho. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nájdete silu vyjsť na najvyšší vrch Cerro San Cristóbal s 22 metrov vysokou sochou Panny Márie a s v Potom odletíme do Punta Arenas. Pomerne veterné mesto. Ak si všimnete laná pripevnené pri budovách, Neuveriteľné! Budete si opakovať, keď prvý krát zbadáte Torres. 
foto: Ľuboš Fellner – BUBO BUBO skupina v národnom parku Torres del Paine. Tieto túry sa radia k najkrajším na našej planéte. f Vysvetlíme si všetko čo uvidíme a čo Vás bude zaujímať. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Pritom máte možnosť vybrať si elitný hotel Rio Serrano s výhľadom na masív Torres del Paine. Odporúč Z hotela sú famózne výhľady. V izbe kategórie superior sa budíte s takýmto výhľadom. Fotíte z postel Možnosť doobjednať si hotel Rio Serrano s výhľadom na masív Torres del Paine je možné objednať pri p Doprajte si kávičku alebo pohár lahodného vína, usaďte sa v lounge a vychutnávajte.
foto: archív BUB V Rio Serrano je fantastická reštaurácia, SPA aj bazén. 
foto: archív BUBO Takéto východy slnka zažijete len tu. Pristaňte si! 
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Ak nechcete Vyskočte do sedla aj vy. Je to skvelé.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Príroda všade naokolo je neskutočne nádherná. foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Raz ktosi povedal: Milovníci prírody sú stále nadšení. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Osemhodinová túra k najkrajšiemu výhľadu v Chile.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Sme tu!
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Pohľad pre bohov. Nebudete sa vedieť vynadívať. foto: Daniela Snováková - BUBO BUBO skupina sa lúči s najkrajšími horami Južnej Ameriky. foto: Ľuboš Fellner- BUBO A vyrážame ďalej. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Zmrzlina z El Calafate - kto ju ochutná tak sa sem ešte raz vraj vráti! foto: Katarína Foltánová - B Roztomilé guanako. Symboly Latinskej Ameriky. Tu ich uvidíme veľa.
foto: archív BUBO Sme opäť v národnom parku. Los Glaciares. Za chrbtom sa nám odlamujú tisícročné kusy ľadu. foto: Dan Najkrajší ľadovec Argentíny v programe zájazdu. Milujeme Argentínu!
foto: archív BUBO Argentína nie je len Buenos Aires. Toto musíte zažiť! foto: Ľuboš Fellner - BUBO Treking na ľadovci, obujete si mačky! Ľudia sa Vás doma budú pýtať či ste to odfotili na Antarktíde. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na záver si nalejeme 12-ročnú whisky s 300-ročným ľadom nasekaným priamo z ľadovca. foto: Ľuboš Fell Salud! Na záver nášho treku. foto: archív BUBO Do Južnej Ameriky sa chodí kvoli Machu Picchu, Rio de Janeiro a kvôli tomuto. Famózna príroda okolo Z Calafate odletíme do Ushuaie na Ohňovej zemi.
foto: Mirka Zelizňáková  – BUBO Najjužnejšie mesto sveta BUBO pozná dokonale. Vyše 20 rokov sme najväčším predajcom Patagónie a máme Večer odporúčame ochutnať preslávené kraby. Najlepšie kraby na planéte dostanete v Kirkenese v Nórsk Nie. Toto ešte nie je naša loď. Fotíme nádherné počasie a výhľad na Beaglov prieplav. Foto: Ľuboš Fe Do najodľahlejších končín našej planéty s BUBO. foto: archív BUBO Pravidelne sa vyloďujeme na našich zodiakoch. Foto: Ľuboš Fellner- BUBO Typický námet pohľadníc z Ushuaie.
foto: archív BUBO Všetko na vašej lodi je pripravené.
foto: archív BUBO Okrem nádhernej prírody sa môžete tešiť aj na výbornú kuchyňu.
foto: archív BUBO Kajuta lode, ktorou sa budeme plaviť na Hornov mys. Každá kajuta má okno a neskutočné výhľady. Toto Načo by komu bola televízia? Zážitkom je už len výhľad z kajuty vašej lode. Vyskúšali sme tucet lodí Že by ste na žiadnej plavbe nevydržali? Nebojte sa, môžete si aj zašportovať. Zájazd je každopádne a Počas vylodenia na prechádzke. Smerujeme k majáku.
foto: archív BUBO Chilský kostol, maják, selfie s pamätníkom zobrazujúcim albatrosa s roztiahnutými krídlami. Je tu dr Na Hornov mys má prístup iba jediná loď na svete – tá vaša.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Plavba je maximálne scénická.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO K plavbe patria drinky! Vychutnáte si to. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Plavba je maximálne scénická.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Budú sa okolo nás plaviť tulene a veľryby? Prírode nerozkážeme. Musíme byť trpezliví. 
foto: archív Pre koho je cesta určená? Pre tých cestovateľov, ktorí si potrpia na vysokokvalitné služby a celkovo Turistika nie je náročná. Podľa časových možností, môže byť aj fakultatívna, kde sa zničia aj marató Patagóniu realizujeme vyše 10 rokov, no tento zájazd je iná úroveň, všetko je dotiahnuté do väčších Bezpečnosť: Absolútna. Naozaj nie je čo riešiť. Ide o najbezpečnejšiu časť Latinskej Ameriky. Bezpeč Na tomto zájazde dlhé úseky preletíme a prakticky celý čas sa pohybujeme v nádhernej prírode a lovím Hornov mys oplýva neskutočnou pokojnou krásou. Dostali ste sa tak ďaleko! foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nóri tvrdia, že ich krajina je najkrajšia na svete. No zrejme neboli v Patagónii. foto: Ľuboš Fellne Kvalita je veľmi vysoká. Dokonca jedna z najvyšších na svete. Tak ako na expedíciu Posledný raj nemô Vynikajúca strava. Čo to znamená? Lepšie jahňacie než na Blízkom východe a lepšie steaky než v New Y K tomu neskutočne kvalitné víno konkurujúce najlepšiemu Bordeaux. Vychutnávajte si každú minútu. fot Na zodiakoch na dotyk k tučniakom.
foto: archív BUBO Patagónia je láska.
foto: archív BUBO Divá príroda z paluby našej lode.
foto: archív BUBO Maru stepnú ste pravdepodobne ešte nevideli.
foto: archív BUBO Týchto výhľadov sa nenasýtite nikdy. Pre tých, ktorí sa nechcú plaviť, alternatíva so záverom v Buen
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333116
Cena od: 8 110 €
Príplatky od: 890 €
Doprava: letecká
Termín: 01.11.2024 18/17 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309302

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Plavby
Santiago de Chile Typ ubytovania:
Čile, Santiago Metropolitný región, Santiago
Punta Arenas
Čile, Magallanes, Punta Arenas
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »